Трима адвокати на семейството на надрусания убиец на Милен Цветков

...
 Трима адвокати на семейството на надрусания убиец на Милен Цветков
Коментари Харесай

Семейството на убиеца спешно прехвърля имоти

 

Трима юристи на фамилията на надрусания палач на Милен Цветков – Кристиян Николов, по неотложност са почнали да трансферират имущество и компании на трети лица посредством фиктивни покупко-продажби, сигнализира пред Lupa.bg правист, осведомен със схемата.

Неговите сътрудници са се задействали под пара още сутринта и са почнали да трансформират собствеността на парцели, жилища, коли, компании и банкови сметки на родителите на надрусания водач – Десислава Крумова Пешева и Асен Александров Николов.

„ Целта е повече от ясна – когато нямаш нищо на твое име, няма по какъв начин да платиш и огромна кръвнина за убийството на Милен Цветков ”, разкри нашият източник. И моли нито една договорка на семейството да не бъде вписвана в Търговския указател.

Lupa.bg приканва основният прокурор Иван Гешев да наложи запор на цялото имущество и банкови сметки на семейството, близка до подсъдимия олигарх Миню Стайков и да не се признават никакви покупко-продажби със задна дата, с цел да може децата на журналиста да бъдат най-малко финансово обезщетени за загубата на своя татко.

Аудито Q7 с номер СА7222ХА, с което бе блъснат Милен Цветков, се води благосъстоятелност на компания „ Десислава Пешева-Комерс ” Едноличен търговец, която се занимава с винопроизводство. Собственичката Десислава Крумова Пешева е съучастник на Миню Стайков в „ Сис индъстрис ”, „ Топаз продакшън ” и Винпром „ Карнобат ”. Във компания „ Апелативен съд ОПТИМУС ” ЕООД Пешева е съучастник с бащата на джигита - Асен Александров Николов, който е обвързван с нея в още 8 компании.

През деня през днешния ден майката на Кристиан Николов бе арестувана за 24 часа, тъй като е притежател на автомобила. Органите на реда ще обясняват за какво го е дала на сина си да го кара. Тя пък побърза да се отбрани като сподели, че не му е давала ключовете.

Адвокатите на Миню Стайков - Лъчезар Таков и неговият наследник, са поели отбраната на 22-годишния изрод. По-рано майката на водача, умъртвил Милен Цветков в жестокото автомеле, дойде в Столична дирекция на вътрешните работи, съпроводена от техен сътрудник.

Мярката за задържане на джигита бе удължена на 72 часа. Междувременно Икономическата полиция стартира инспекция на средствата, с които е закупен първокласният му джип. Николов има шофьорска брошура от 2016 година и едно записано нарушаване досега.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР